Meer resultaten voor Airhockey

Airhockey
Air Hockey spelletjes FunnyGames.nl.
Kaats de puk in het doel van de tegenstander en verdedig je eigen doel. Probeer de witte puck in het doel van de tegenstander te kaatsen Air Hockey 3. Probeer te scoren door de puck in het doel van de tegenstander te schieten.
Vind airhockey tafel op Marktplaats.nl.
Buffalo Airhockey Tafel Terminator II opklapbaar 7 ft. De populaire airhockey tafel terminator nu in een nieuw jasje én met opklapbare poten. De super populaire buffalo terminator airhockey tafel weegt maar liefst 67 kilo en is daarmee één van de sterkste en beste airhockey tafels in zijn prijsklasse!
Vind air hockey tafel in Speelgoed Overig op Marktplaats.nl.
De buffalo explorer mini airhockey tafel is een leuk spel voor de hele familie inclusief de kleinste van de familie! Door de kleine maar krachtige motor die werkt op stroom zweeft de puck gemakkelijk en snel over het speelveld van dit handige airhockey tafel model.
bol.com Airhockeytafel kopen? Alle Airhockeytafels online.
Airhockey tafel Buffalo Terminator II opklapbaar 7ft. 8 99 jaar. De populaire airhockey tafel Terminator nu in een nieuw jasje én met opklapbare potenDe super populaire Buffalo Terminator Meer. 3 4 dagen. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.
Airhockey Wikipedia.
Airhockey is een spel dat vooral in speelhallen te spelen valt. Airhockey heeft, anders dan de naam doet vermoeden, niets te maken met de hockeysport zoals die op het veld wordt gespeeld. Het is een spel dat bestaat uit een tafel, een puck en twee pods nylon handgrepen waarmee de puck in de goal een smalle spleet aan de korte zijdes geslagen moet worden.
Diverse Airhockey tafels voor scherpe prijzen en snel thuis!
Dit zal zorgen dat hij extra duurzaam is. De professionele airhockey tafels zijn zeer zwaar afgewerkt en kunnen eventueel in kantines, scholen of instellingen gebruikt worden. Wanneer dit het geval is kan er ook gekozen worden voor een airhockey tafel met muntproever zodat de investering terug verdient kan worden.
Air Hockey Spelletjes, games en spellen Gratis op Spele.nl!
Crabs Party Crabs Party Probeer om alle blokjes in deze arkanoid airhockey game te raken! Air Toggy Ball Air Toggy Ball Speel een potje Airhockey tegen de computer 6.1. Pong 21 Pong 21 Probeer om je tegenstander te verslaan! Zoo Airhockey Zoo Airhockey Probeer van je tegenstander te winnen in deze airhockey game 8.
Airhockeytafels kopen BESLIST.nl Ruime keus, lage prijs!
De populaire airhockey tafel Terminator nu in een nieuw jasje én met opklapbare poten. De super populaire Buffalo Terminator airhockey tafel weegt maar liefst 67 kilo en is daarmee één van de sterkste en beste airhockey tafels in zijn prijsklasse!

Contacteer ons